Cемінар на тему: «Ділова досконалість – основа успіху та конкурентоспроможності підприємств і економік»

12 травня 2016 року о 10-00 год. у малій залі облдержадміністрації за участю Української асоціації якості відбувся семінар на тему: «Ділова досконалість – основа успіху та конкурентоспроможності підприємств і економік».

Під час семінару учасників ознайомлено із сучасними світовими та європейськими підходами до підвищення ділової культури суб’єктів ділової сфери, організацією системи менеджменту на підприємствах, як основи їх ділової досконалості. Також на семінарі було обговорено актуальні проблеми у сфері ділової досконалості і конкурентоспроможності та можливі шляхи їх розв’язання.

Довідково:

Українська асоціація якості (УАЯ) – національне професійне неурядове об’єднання у сфері якості і ділової досконалості. Зародилася у 1989р. в «надрах» Академії наук України за підтримки Держстандарту. Об’єднує понад 450 провідних компаній України.

УАЯ має міжнародне визнання. Вона є національним представником Європейської організації якості (EOQ) та національним партнером Європейського фонду менеджменту якості (EFQM), а також базовою організацією Міжнародної гільдії професіоналів якості та Клубу лідерів якості країн Центральної і Східної Європи (ЦСЄ). Є лідером у сфері якості в Україні і одним з провідних лідерів у регіоні ЦСЄ. Однією з перших в Україні УАЯ приєдналася до Глобального договору ООН з корпоративної соціальної відповідальності.


Розробка веб-сайту