Міжнародні виставки в Дубай (Об'єднані Арабські Емірати)

З 29 по ЗІ жовтня у місті Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) проходитимуть міжнародні виставки Gulfood Manufacturing 2019 та Yammex Middle East 2019. в рамках яких Офіс з просування експорту України організовує Національні стенди України.

Основна мета участі у виставках – відкриття нових ринків для українських компаній-експортерів та встановлення ділових контактів з метою налагодження довгострокової двосторонньої співпраці.

Для участі у якості експонентів запрошуються компанії-виробники обладнання, приладів та систем керування для переробки та пакування продуктів харчування, інгредієнтів для харчової промисловості, солодощів, кондитерських та шоколадних виробів.

Завертаємо увагу, що 70% вартості стенду фінансується за рахунок державного бюджету України. Учасники самостійно покривають логістичні витрати, витрати на доставку зразків, дизайнерські рішення щодо забудови стендів та додаткове обладнання (інфостійка, стіл, постери тощо).

Ознайомитися з детальною інформацією щодо участі у виставках можна за посиланням: https://bitly.su/8GcxSRY. Реєстрація відкрита до 09 серпня 2019 року.

Контактна особа: Олексій Грушецький – ogrushetskyi@epo.org.ua 


Розробка веб-сайту