Проведено засідання обласної комісії з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства.

27 червня 2019 року у департаменті агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації проведено засідання обласної комісії з питань державної підтримки розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства.

На розгляд комісії надійшли пакети документів від 6 підприємств Житомирської області. Закладку молодих насаджень суниці, лохини, фундуку проведено у Бердичівському, Радомишльському, Черняхівському та Брусилівському районах.

Протягом 24-26 червня члени комісії провели виїзні перевірки для підтвердження фактичних обсягів робіт, виконаних підприємствами, які подали документи для отримання часткового відшкодування.

Згідно Постанови КМУ № 587 від 15.07.2005р., за державною програмою 2801350 «Державна підтримка розвитку, закладення молодих садів, виноградників та ягідників і нагляд за ними» у державному бюджеті на 2019 рік передбачено 400,0 млн. грн для відшкодування вартості придбаного садивного матеріалу та будівництва холодильників з регульованим газовим середовищем та об’єктів із заморожування плодово-ягідної продукції.


Розробка веб-сайту