ABSORB GEORGIA: Торгові можливості на ринку Грузії для виробників продуктів харчування

ЄБРР у рамках рамках ініціативи ЄС EU4Business та Офіс з просування експорту України запрошують українських виробників продуктів харчування на практикум ABSORB GEORGIA: Торгові можливості на ринку Грузії для виробників продуктів харчування 4 червня 2019 року, м.Київ

В рамках практикуму Ви дізнаєтесь:

  • Чим цікавий для українських виробників готових продуктів ринок Грузії: обсяг ринку, купівельна спроможність на ринку, тренди, аналіз споживачів.
  • Що потрібно знати для того, щоб експортувати в Грузію?
  • Особливості бізнес-культури Грузії, які слід враховувати.
  • Програму та умови участі в Торговій місії до Грузії для виробників харчових продуктів.

Пріоритетні категорії продукції: випічка, шоколад та вироби з шоколаду, перероблені фрукти та овочі, молочна продукція, перероблене м'ясо.

Мова заходу: українська та англійська, переклад не передбачено.

Реєстрація триває до 29 травня включно. 

Підтвердження реєстрації надійде до 31 травня включно. 

Захід спільно організований ЄБРР та Офісом з просування експорту України та спільно фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та Урядом України.

СПІКЕРИ ПРАКТИКУМА:

Ольга Гвоздьова

Начальник аналітичного відділу Державної установи «Офіс з просування експорту України»

Мета створення Установи – допомагати українському бізнесу ставати успішним на закордонних ринках шляхом: розвитку експортних компетенцій українського бізнесу; промоції українських товарів та послуг за кордоном; допомоги в налагодженні співробітництва та партнерства між українським та закордонним бізнесом.

Ольга, представить "Огляд ринку Грузії" та інструменти допомоги бізнесу Офісу з просування експорту.

 

Martins Tiknuss

Директор компанії Gateway&Partners

Пан Тінкус, понад 10 років у складі Gateway&Partners допомагає компаніям виходити на міжнародні ринки.

За останній рік компанія організувала понад 3912 В2В зустрічей. А за понад 10 років діяльності п'ятдесяти тисячну базу контактів. Саме компанію Gateway&Partners було обрано для підготовки індивідуальних бізнес зустрічей з потенційними партнерами для українських компаній в рамках Торгової місії до Грузії.

Мартінс розкаже про особливості експорту до Грузії та тренди, які впливають на ринок.

 МОДЕРАТОР:  

Юлія Котова

Співорганізатор торгової місії до Грузії, Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізується ЄБРР.

Юлія розкаже про програму участі та критерії відбору компаній, а також про фінансову складову торгової місії до Грузії, яка запланована на вересень 2019 року. 

4 червня, місто Київ.

Точний час та адресу проведення буде повідомлено разом з підтвердженням вашої участі.

Умови участі та реєстрація

Участь у заході є безкоштовною для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.

Захід проводиться для українських малих і середніх підприємств, які планують вихід на ринок Грузії та є представниками компаній сектору продуктів харчування.

 

Маєте запитання?

Звертайтесь до Ассистента проекту «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», Наталії Карпачової: 
nkarpachova@fsr.org.ua

Зареєструватись на практикум


Розробка веб-сайту