Угода про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем: торговельно-економічні можливості для українських експортерів

 
 

На початку квітня ми разом з міжнародними експертами та представниками українського бізнесу відкривали можливості та переваги, які надає Угода про вільну торгівлю з Ізраїлем в рамках практикуму «Угода про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем: торговельно-економічні можливості для українських експортерів».

Подія була організована ЄБРР, в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за підтримки Офісу з просування експорту України та Мінекономрозвитку.

Захід був надзвичайно корисним та цікавим, тому ми хочемо поділитись з вами відеозаписом практикуму та ще раз нагадати, чому варто #GoIsrael.

Ізраїль – один з найпотужніших імпортерів у світі та перша країна Близькосхідного регіону, з якою Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі. Потенціал купівельної спроможності майже 9-мільйонного ізраїльського населення, за оцінками фахівців Мінекономрозвитку, дозволить диверсифікувати та розвинути український експорт та стане стимулом саме для МСП, бо бізнес в Ізраїлі побудований на малих підприємствах, які і стануть потенційними партнерами українських виробників. 

Найбільше преференцій отримають сільськогосподарські та промислові товари.

ВІДЕОЗАПИС заходу можна переглянути за посиланнями:

• Виступи спеціальних гостей та загальні умови Угоди: http://bit.ly/GoIsrael2019live 
• Огляд харчової промисловості та IT сектору Ізраїлю, торгові можливості в Ізраїлі для українських компаній харчової промисловості та IT:  http://bit.ly/GoIsrael2019live2

• Огляд меблевого сектору та легпрому Ізраїлю, торгові можливості в Ізраїлі для українських компаній меблевої та легкої промисловості: http://bit.ly/GoIsrael2019_live3

А для ще глибшого розуміння торгових можливостей Ізраїлю, пропонуємо Вам ознайомитись з загальним та секторальними оглядами цієї країни:

 

 

Читати огляд ринку Ізраїлю

Читати огляд агро сектору Ізраїлю
знайомитись з торговими можливостями в Ізраїлі для українських компаній меблевого сектору. Ознайомитись з торговими можливостями в Ізраїлі для українських компаній IT сектору

 

 


Розробка веб-сайту