Відтепер українські експортери матимуть доступ до бази даних з Євромонітору

 
Офіс з просування експорту відкриває нову послугу для українських експортерів - отримання інформації із бази Passport Euromonitor International для дослідження потенційних ринків. 
Passport Euromonitor International - це база глобальних даних та аналітичних досліджень щодо економіки країн, споживачів та певних галузей, які допомагають дослідити конкретний ринок та визначати майбутні тенденції.
Офіс закупив доступ до бази та пропонує українським компаніям скористатися цією інформацією для дослідження експортних ринків. База містить інформацію щодо споживчих товарів в 25 країнах. За її допомогою можна отримати наступні дані: розмір ринку та його зростання протягом останніх 5 років та прогнозовані значення до 2022 року, основні гравці та їх долі на ринку, канали дистрибуції та інше.
Детальніше про послугу
Офіс запроваджує послугу "Огляд вимог до продукту на ринку ЄС"
Офіс з просування експорту запроваджує нову послугу - огляд вимог до продукту на ринку ЄС. Такий огляд буде корисний компаніям, які тільки планують виходити на ринок ЄС та потребують інформацію щодо вимог до свого продукту.
Огляд включає наступну інформацію:
  • тарифи на продукцію на ринку ЄС;
  • правила застосування тарифних квот (в разі наявності);
  • правила походження товару;
  • загальні вимоги щодо безпечності продукції;
  • конкретні вимоги до Вашого продукту (наприклад, обмеження використання хімічних речовин, контроль залишків забруднювачів та пестицидів тощо);
  • методи підтвердження відповідності продукції вимогам;
  • правила маркування продукції;
  • перелік відповідного законодавства ЄС із посиланнями (регламенти, директиви).
Детальніше про послугу
ТЕМА НОМЕРУ
Як розпізнати недобросовісного партнера
 
 
Автор: Олена Журавльова, керівник відділу експортного консалтингу Офісу з просування експорту
До нас часто звертаються бізнесмени з питанням як перевірити потенційного імпортера і чи можна виявити недобросовісного контрагента на початковому етапі співпраці до підписання договору між сторонами.
Часом через велике бажання підкорити іноземний ринок експортери закривають очі на тривожні сигнали стосовно потенційного партнера, що в майбутньому може призвести до затримок у розвитку та суттєвих фінансових витрат. Тому необхідно ретельно підходити до оцінки партнера ще на початковому етапі. 
Ми радимо звернути увагу на 7 можливих ознак недобросовісного партнера.
Читати далі
 
ОСВІТА ДЛЯ ЕКСПОРТЕРІВ
 
 
Експерти Офісу з просування експорту проаналізували актуальні освітні можливості та зібрали для вас рекомендовані курси, посібники та інструменти допомоги на одній сторінці. Обирайте та розпочинайте експорту експансію на міжнародні ринки вже сьогодні.
Бажаєте дізнатись більше про комплексні освітні програми Export Revolution Ukraine таCreative Export Ukraine? Пройдіть швидку процедуру реєстрації для отримання повідомлення про старт програм та очікуйте на лист про відкриття реєстрації.
Ознайомитись з можливостями
 
 
 
Офіс з просування експорту запрошує до співпраці експертів, консультантів, менторів та організації  для створення та проведення освітніх заходів та спеціальних освітніх програм з метою розвитку експортної екосистеми та підвищення конкурентоспроможності експортноорієнтованих українських підприємств.
Дізнатись більше
 
ТОРГОВІ МІСІЇ ТА ВИСТАВКИ
 
 
ЄБРР, в рамках в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за підтримки Офісу з просування експорту України та Мінекономрозвитку, запрошує українські малі та середні підприємства в секторі легкої промисловості до участі у Торговій місії до Німеччини, яка запланована 9-11 липня 2019року у м. Кельн, Німеччина.
До участі запрошуються виробники: верхнього та спортивного одягу, штанів, костюмів, сорочок і футболок з тканого полотна. Реєстрація завершується 11 квітня.
Дізнатись більше
 
АНАЛІТИКА ТА ІНФОРМАЦІЯ
 
 
Визначення та вивчення перспективних ринків збуту – це перший крок на шляху до експорту. Тому одним з напрямів роботи відділу Аналітики Офісу з просування експорту є розробка інформаційних матеріалів, необхідних для підкорення нових ринків.
 
Читати огляд ринку легкої промисловості в Німеччині
Читати огляд ринку Ізраїлю
 

Розробка веб-сайту