Український Пакт заради молоді – 2020

Сприяння молодіжній зайнятості є стратегічним напрямом молодіжної політики української держави, визначеної Державною цільовою соціальною програмою «Молодь України» на 2016-2020 роки.

17 березня 2016 року за ініціативи Центру «Розвиток КСВ» та підтримки Міністерства молоді та спорту України відбулося підписання Українського Пакту заради молоді – 2020, який став продовженням європейської ініціативи і передбачає сприяння створенню як мінімум 100 партнерськх проектів між бізнесом та освітнім  сектором та забезпечення 10 000 місць для стажування та першого робочого місця молоді.

Серед перших підписантів Пакту – компанії «Нестле», «Байєр» в Україні, «МетЛайф», «ДТЕК», «Київстар», «Кока-Кола Беверіджиз Україна», «КПМГ» в Україні, «Платинум банк», «Сингента» в Україні, «Укртелеком», «EY» в Україні, группа компаній «1+1 медіа».

Результати Пакту будуть представлені на щорічних Національних форумах «Бізнес та університети», а також на І-му Європейському бізнес-освітньому саміті наприкінці 2017 року.

Просимо долучитися до зазначеної ініціативи та поширити інформацію про неї з метою залучення до підписання Пакту нових компаній та бізнес-корпорацій.

 


Розробка веб-сайту