ПРАКТИКУМ Торгові можливості на ринку Індії: новітні технології, системи очищення, аерокосмічна галузь

Фокус: малі та середні підприємства, що займаються розробкою та виробництвом новітніх технологій, систем очищення, та продукції для аерокосмічної галузі.
Для забезпечення всебічного розуміння ринкових можливостей та перспектив виходу на ринок Індії української продукції в секторі новітніх технологій, систем очищення та аерокосмічної галузі, запрошуємо українські компанії приєднатись до практикуму, який проведе засновник провідної індійської консалтингової компанії, яка допомогла понад 300 закордонним компаніям у 20 країнах світу налагодити торгові зв'язки з Індією і тепер поділиться досвідом і знаннями з українськими компаніями.
Мова заходу: англійська та українська.

РЕЄСТРАЦІЯ

СПІКЕРИ ПРАКТИКУМА:
 
 
Тарун Гупта (Tarun Gupta)
CEO and Керуючий партнер T&A Consulting Private Limited
Пан Гупта за 18 років роботи у сфері корпоративного та інвестиційного банкінгу та консалтингу добре зарекомендував себе у просуванні двосторонньої торгівлі та інвестицій між Індією та різними країнами. 
Саме команда T&A Consulting в співпраці з Офісом з просування експорту та українським бізнесом допомагала організовувати першу торгову місію до Індії, яка походила восени 2017 року, і була надзвичайно результативною (понад 190 b2b зустрічей з понад 100 індійськими компаніями). 
 
 
Олег Мартиченко
Директор і співзасновник R&S Quantum (Україна)
Компанія R&S Quantum займається інноваційними продуктами та послугами, допомагаючи талановитим винахідникам та малим бізнесам, соціальним підприємцям та компаніям з доданою вартістю, які працюють в сфері інновацій, досягати фінансових та інвестиційних цілей. У сфері послуг компанія допомагає виходити на  експорт, брати участь у міжнародних тендерах, надає  та маркетингову підтримку.
Олег з радістю поділиться своєю історією успіху, а також розкаже про перешкоди, які зустрічались на шляху компанії.
 
 
Андрій Козлов
Директор з продажів R&S Quantum (Україна)
Андрій брав участь від імені компанії у попередній торговій місії до Індії восени 2017 року, яка принесла багато нових контактів, частина з яких вже переросла в партнерство. Тож Андрій з радістю розкаже про досвід участі у місії, поділиться історією успішної співпраці з індійськими паартнерами у своїй сфері, особливостями  продажу інноваційних продуктів на індійському ринку. 
 
 
Ірина Онікієнко
Організатор торгової місії до Індії
Проект «Консолідація експортного потенціалу МСБ та спрощення доступу до зовнішніх ринків», що фінансується ЄС у рамках ініціативи EU4Business та реалізується за підтримки ЄБРР.
Тема: торгова місія до Індії в квітні 2019 р.
Ірина розкаже про майбутню торгову місію до Індії, програму участі та критерії відбору компаній, а також про фінансову складову. 
20 лютого, місто Київ.
Точний час та адресу проведення буде повідомлено разом з підтвердженням вашої участі.
Останній день реєстрації на подію – 19 лютого.
Підтвердження Вашої участі Ви отримаєте на електронну пошту, вказану при реєстрації.
Маєте запитання?
Звертайтесь до Ірини Онікієнко: ionikienko@epo.org.ua
Умови участі та реєстрація
Участь у заході є безкоштовною для учасників, які заповнять аплікаційну форму та отримають підтвердження від організаторів.
Захід проводиться для українських малих і середніх підприємств, які планують вихід на ринок Індії та є представниками компаній сектору новітнії технологій, систем очищення, аерокосмічної галузі.

Важливо
  • Реєстрація на захід відбувається у порядку черги і може бути закрита раніше у випадку, якщо кількість зареєстрованих учасників досягне ліміту.
  • У реєстрації на захід може бути відмовлено учасниками, які не надали про себе повних відомостей під час реєстрації на подію.
  • Подія є безкоштовною за умови підтвердження реєстрації організаторами.
  • Усі матеріали та презентації з події будуть опубліковані на сторінці Фейсбук  за декілька днів після завершення події.

Розробка веб-сайту