Виїзна нарада з питань реалізації інвестиційного проекту з розширення ТОВ "Церсаніт Інвест"

З метою виконання доручення голови облдержадміністрації Ігоря Гундича за підсумками засідання Ради з питань залучення інвестицій при облдержадміністрації 10 жовтня цього року у м. Новоград-Волинському проведено виїзну нараду щодо реалізації інвестиційного проекту з розширення цеху з виробництва санітарної кераміки ТОВ «Церсаніт Інвест».

У нараді взяли участь керівник Новоград-Волинської райдержадміністрації Наталія Даниленко, генеральний директор ТОВ «Церсаніт Інвест» Збислав Кровяк, в.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації Віктор Градівський та інші.

Під час наради було узгоджено план робіт з реалізації інвестиційного проекту, визначено ключові моменти, в яких інвестор потребує підтримки керівництва області та району, обговорено шляхи вирішення проблемних питань ТОВ «Церсаніт Інвест» з розширення виробництва.

Довідково:

Проект впроваджуватиметься в с. Чижівка Новоград - Волинського району. В рамках проекту передбачено залучення 30 млн. євро інвестицій в економіку регіону та створення 270 робочих місць.


Розробка веб-сайту