Проведено засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва

З метою підтримки розвитку підприємництва в області у поточному році продовжується реалізація механізму відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами для фінансування бізнес-проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Банками партнерами даної програми є: ПАТ КБ «ПриватБанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрексімбанк», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Банк інвестицій та заощаджень» та можуть бути й інші, які долучаться до програми.

11.09.2018 відбулося засідання конкурсної комісії з відбору бізнес-проектів на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, утвореної спільним розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради з відбору бізнес – проектів суб’єктів малого і середнього підприємництва.

Конкурсна комісія розглянула три бізнес-проекти, подані 3-ма суб’єктами підприємництва:

- «Придбання верстата деревообробного»;

- «Закупівля обладнання» (брусовочна багатопильна лінія);

- «Випуск паливних брикетів «Nestro».

            Основні критерії для оцінки бізнес-проектів:

            1. Кількість додаткових робочих місць, які створено або планується створити.

            2. Інноваційність проекту.

            3. Вплив результатів реалізації проекту на збільшення обсягів виробництва.

            4. Рівень заробітної плати.

Компенсація відсоткових ставок за кредитами, що надаються банками -партнерами на реалізацію бізнес-планів суб’єктів малого і середнього підприємництва, надається тим суб’єктам підприємництва, які отримали кредити у поточному році.

За результатами оцінки поданих бізнес – проектів конкурсна комісія прийняла рішення про надання фінансової підтримки суб’єктам підприємництва на часткове відшкодування з обласного бюджету відсоткової ставки за кредитом.

Інформація про наступні конкурсні відбори розміщуватиметься на сайтах облдержадміністрації, обласної ради, департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації та інших засобах масової інформації.


Розробка веб-сайту