Продовжуюючи роботу з потенційними інвесторами

Залучення інвестицій в розбудову Житомирщини один із основних напрямків роботи департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації, зазначив під час робочої зустрічі з потенційними інвесторами - представниками болгарської компанії, яка займається будівництвом сонячних електростанцій та головою обласної ради Володимиром Ширмою  В.о. директора департаменту Віктор Градівський.

Представникам компанії надали пропозиції щодо земельних ділянок, де можна розмістити сонячні електростанції, та інформацію щодо процедури оформлення.

За результатами зустрічі було домовлено, що потенційні інвестори розглянуть пропозиції, після чого приймуть рішення щодо реалізації на території області свого проекту.

Володимир Ширма сподівається на позитивний результат зустрічі: «Реалізація такого роду проектів стимулює залучення інвестицій в сектор виробництва електроенергії на Житомирщині, збільшує виробництво «зеленої» енергії».

В свою чергу Віктор Градівський наголосив, що голова облдержадміністрації Ігор Гундич визначив пріоритетним  роботу по розвитку   інвестиційної діяльності в області, особливо  в сфері енергетики. На Житомирщині створені усі умови для підтримки працюючих інвесторів, зокрема створена рада інвесторів при облдержадміністрації, яка вже встигла на практиці довести свою результативність, а представники регіональної влади готові надавати усю необхідну інформацію та допомогу.


Розробка веб-сайту