14 серпня 2018 року у приміщенні прес-центру облдержадміністрації відбулося засідання обласного організаційного комітету

Відповідно до Указу Президента України від 5.10.1998 № 1110/98 щорічно у першу неділю вересня відзначається День підприємця.

14 серпня 2018 року у приміщенні прес-центру облдержадміністрації відбулося засідання обласного організаційного комітету, на якому розглянуто більше 100 пропозиції від районних та міських оргкомітетів щодо кандидатур суб’єктів підприємницької діяльності, запропонованих для відзначення на обласному рівні.

Обласний організаційний комітет для відзначення кращих підприємців року затверджено розпорядженням голови облдержадміністрації від 27.06.2018 № 264 «Про відзначення кращих суб’єктів підприємницької діяльності з нагоди Дня підприємця». Оргкомітетом відібрано для відзначення кращих суб’єктів господарювання у номінаціях: «Кращий суб’єкт малого підприємництва», «Кращий суб’єкт середнього підприємництва», «Кращий суб’єкт господарювання публічного сектору економіки», «Кращий інвестор року».

Райдержадміністраціями та міськвиконкомами на місцях були утворені районні та міські організаційні комітети для проведення у районах і містах області конкурсів з визначення кращих підприємців року у затверджених номінаціях.

При відборі кращих суб’єктів господарювання основними були такі критерії: кількість працюючих, середньомісячна заробітна плата, обсяг реалізації, чистий прибуток, сума сплачених податків, обсяг залучених інвестицій, інше.

 

 


Розробка веб-сайту