До уваги ОТГ області!

Фонд «Регіональний центр економічних досліджень та підтримки бізнесу» спільно з ГО Енергетична агенція «Альтернатива», в рамках проекту «Всеукраїнський інвестиційний портфоліо», проводить відбір 12 проектів з модернізації систем теплозабезпечення з використанням ЕСКО механізму.

Проекти будуть відібрані протягом липня 2018 року. Перевага буде надаватися проектам, які передбачають комплексний соціальний підхід. Проекти мають бути спрямовані на економію коштів місцевих бюджетів за рахунок скорочення витрат на оплату за споживання природного газу. Проетами планується передбачити енергозбереження від 25% і вище за рахунок впровадження новітніх технологічних рішень. Реалізацію відібраних проектів заплановано протягом 2019-2020 рр.

Для попереднього обрахунку проекту, зацікавлена громада повинна надати заповнений опитувальний лист для кожного можливого об’єкту. Контактна особа для технічних консультацій щодо заповнення опитувальних листів – Голова ЕА «Альтернатива» Сергій Льовкін, e-mail: ngoea.alternative@gmail.com, тел. +380675710315, +380635539843.


Розробка веб-сайту