Запрошуємо Вашу компанію взяти участь у програмі залучення канадських інвестицій в рамках проекту Уряду Канади «The Canada Ukraine Trade and Investment Support Project» (CUTIS)

На даному етапі ми проводимо відбір інвестиційних проектів українських компаній. До 60 компаній з найперспективнішими проектами будуть запрошені на тижневе роуд-шоу/roadshow у Торонто (Канада), яке буде проходити у вересні 2018 року. Під час роуд-шоу компанії зможуть представити власні проекти та поспілкуватися з інвесторами особисто. Решта інвестиційних проектів буде включено у презентаційні матеріали, які готуватимуться спеціально до заходу. Зацікавленість у події вже висловили біля 500 інвесторів з Канади, включаючи приватних інвесторів, стратегічних інвесторів, сімейні фонди, пенсійні та інвестиційні фонди.
 
Розглядатимуться переважно інвестиційні проекти з розширення/модернізації існуючого беззбиткового бізнесу. Ми фокусуємось на наступних секторах економіки, проте не обмежуємося ними: аграрний сектор, харчова та переробна промисловість, енергетика, видобувна промисловість, логістика та інфраструктура, інформаційні технології. Мінімальний розмір проекту до фінансування від 3-5 млн дол США (з урахуванням власного внеску компанії-ініціатора проекту). 
 
Для участі у відборі надсилайте презентації інвестиційних проектів (англійською мовою) на електронну адресу otsapin@spadvisors.eu. В додатку до листа Ви знайдете орієнтовну структуру подання інформації. У разі виникнення питань, наші контакти наступні – Олександр Цапін, +38 073 4423234.
 
Кінцева дата надсилання проектів: 29 червня 2018 року.
 
Про CUTIS
 
Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект «CUTIS») – це 5-річна (2016-2021) ініціатива уряду Канади, спрямована на зменшення бідності в Україні шляхом нарощування експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України. Проект впроваджується Конференційною радою Канади спільно з Канадсько-українською торговою палатою за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ.
 
Сайт проекту: www.cutisproject.org
 
Про SP Advisors
 
Інвестиційна компанія SP Advisors заснована у 2011 році, надає інвестиційно-банківські послуги в Україні та інших країнах Східної Європи. Команда SP Advisors має багаторічний досвід роботи у регіоні та активно співпрацює з українськими та іноземними партнерами, включно з міжнародними інвестиційними банками, юридичними, консалтинговими та аудиторськими компаніями.
 
Сайт компанії: www.spadvisors.eu


Розробка веб-сайту