149 господарств отримають допомогу з обласного бюджету на розвиток своєї діяльності

У прес-центрі облдержадміністрації відбулося засідання обласної комісії для розгляду пропозицій щодо надання і використання коштів з обласного бюджету, що спрямовуються господарствам населення для виплат відшкодування вартості закуплених установок індивідуального доїння за участю заступника голови облдержадміністрації Лагути Я.М., першого заступника голови обласної ради Крамаренка С.М., в.о.директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики Градівського В.М.

Членами обласної комісії було визначено відповідність поданих документів умовам Порядку використання коштів, суму компенсації для кожного господарства, що подали заяву та прийнято рішення про включення їх до реєстру господарств населення, які мають право на відшкодування витрат за закупівлю установок індивідуального доїння

Даним Порядком господарствам населення, які утримують  три і більше корів та придбали у 2017-2018 роках установку індивідуального доїння, відшкодовується вартість придбаної установки у сумі рівній вартості придбання, але не більше 7000 грн. за одиницю. Отримати компенсацію за придбаний доїльний апарат господарство населення має право один раз у 5 років.

На розгляд комісії було винесено 149 пакетів документів від господарств населення із 16 районів області на загальну суму відшкодування 998 105 грн.

 


Розробка веб-сайту