Робоча зустріч з приводу переведення адміністративних послуг в електронний формат

26 січня 2016 року о 14-00 год. в приміщенні департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації відбулася робоча зустріч з приводу обговорення питання поглиблення співпраці у сфері впровадження надання адміністративних послуг у електронній формі через мережу Інтернет.

Питання надання адміністративних послуг через мережу Інтернет є надзвичайно актуальним, як для фізичних так і для юридичних осіб. Реалізація даного процесу сприятиме підвищенню якості надання адміністративних послуг та їх максимальному наближенню до отримувачів.

Громадськими активістами проекту iGov.org.ua було проведено презентацію стану впровадження електронного надання адміністративних послуг у Житомирській області та подальші перспективи даної роботи.

Учасники наради змогли на практиці ознайомитись із процесом «оцифровки» адміністративних послуг та безпосередньо побачити демонстрацію роботу порталу iGov.org.ua.

На зустрічі були присутні: Ванда Савінова - регіональний менеджер проекту iGov.org.ua в м.Житомирі та Житомирській області, керівники Центрів надання адміністративних послуг районів та міст, волонтери та спеціалісти у галузі ІТ-індустрії.


Розробка веб-сайту