На сьогодні надзвичайно актуальним питанням у проведенні реформи з децентралізації є покращення роботи центрів надання адміністративних послуг...

 На сьогодні надзвичайно актуальним питанням у проведенні реформи з децентралізації є покращення роботи центрів надання адміністративних послуг, які мають забезпечувати ефективне та оперативне надання державних послуг на засадах зручності та прозорості. Сьогодні якісна робота центрів надання адміністративних послуг це довіра до влади. Питання наближення послуг на місцях – основний ключовий момент реформи децентралізації.

 Фахівцями департаменту агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації здійснено виїзди до центрів надання адміністративних послуг Ружинської та Бердичівської районних державних адміністрацій, виконкому Бердичівської міської ради  та надано консультаційно-методологічну допомогу щодо організації якісної роботи ЦНАПів. Зокрема, розширення переліку адміністративних послуг, що надаються через ЦНАП, дотримання графіку роботи Центру відповідно до вимог законодавства, налагодження тісної співпраці та взаємодії центру з суб’єктами надання адміністративних послуг, зокрема місцевими дозвільними органами, оприлюднення інформації про діяльність центру на офіційних веб-сайтах органів влади та на інформаційних стендах.


Розробка веб-сайту