Всеукраїнський семінар-нарада на тему «Нова державна регіональна політика в Україні – підсумки 2015 року та плани на 2016 рік»

23 грудня 2015 року директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації – Шатило Олексій Анатолійович взяв участь у Всеукраїнському семінар-нараді на тему «Нова державна регіональна політика в Україні – підсумки 2015 року та плани на 2016 рік», який відбувся місті Львові.

Під час зустрічі було обговорено питання у сфері управління регіональним розвитком, зокрема щодо удосконалення стратегічного планування розвитку територій, підготовки проектів регіонального розвитку, покращення інституційної спроможності тощо.

На семінарі-нараді відзначено, що Житомирська область посіла одне із перших місць, щодо прийняття та затвердження стратегічних та програмно-проектних документів.

Крім того, завдяки вчасному затвердженню Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2020 року та плану заходів на  2015-2017 роки з її реалізації Житомирщина отримала можливість використати кошти з державного фонду регіонального розвитку України на реалізацію 62 проектів.


Розробка веб-сайту