В департаменті агропромислового розвитку та економічної політики відбулася нарада з питань впровадження в області проекту «Аграрні розписки в Україні»

10 травня 2018 року в департаменті агропромислового розвитку та економічної політики облдержадміністрації відбулася нарада з питань впровадження в області проекту Міжнародної фінансової корпорації IFC «Аграрні розписки в Україні», який успішно працює в області.

На перше травня цього року проектом «Аграрні розписки в Україні» уже укладено з сільськогосподарськими товаровиробниками 7 кредитних угод на загальну суму 31,5 млн грн.

Представники компанії проекту Тетяна Бривко, Юрій Юркевич та координатор проекту у Житомирській області Андрій Черниш презентували новий вид кредитування - вапнування кислих ґрунтів.

У ході заходу взяли участь представники департаменту, інституту сільського господарства «Полісся» НААН України, Житомирської філії державної установи «Інститут охорони ґрунтів України»,                                                    ПАТ «Житомирагрохім».

За результатами наради передбачається проведення науково практичних семінарів по впровадженню механізму кредитування вапнування кислих ґрунтів проектом «Аграрні розписки в Україні» для сільськогосподарських товаровиробників в усіх районах області.


Розробка веб-сайту