Переведення адміністративних послуг в електронний формат

У нараді прийняли участь: керівник громадської організації «Технології проти корупції» Дубілет Дмитро Олександрович, керівники Центрів надання адміністративних послуг районів та міст, керівники обласних установ та організацій, які є суб’єктами надання адміністративних послуг (Головного територіального управління юстиції у Житомирській області, Управління державної міграційної служби в Житомирській області, Управління   державної архітектурно-будівельної інспекції у Житомирській області, Головного управління Держсанепідслужби у Житомирській області, Управління Держпраці у Житомирській області, Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області, Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області).

У ході обговорення питання винесеного на нараду було зазначено, що переведення в електронний формат адміністративних послуг є сьогодні надзвичайно актуальним, як для громадськості так і для бізнесу. Його реалізація сприятиме підвищенню якості надання адмінпослуг, утворенню ефективних та прозорих умов для їх отримання для споживачів адміністративних послуг.

Громадською організацією «Технології проти корупції» було презентовано набутий досвід у переведенні найбільш затребуваних адміністративних послуг в електронний формат. Учасники наради отримали можливість ознайомитись з механізмами переведення адмінпослуг в електронний формат.


Розробка веб-сайту