Європейська Академія Берліну запрошує державних службовців на стажування в Німеччині

Згідно з програмою AGREE 2018 року, Європейська Академія Берліну знову організовує в Німеччині низку навчальних курсів на тему доброго урядування. Учасники повинні спочатку пройти шеститижневий онлайн курс (часове навантаження: приблизно п’ять годин на тиждень, гнучкий графік проходження), після чого вони беруть участь у двотижневому навчальному курсі в Берліні. У кожному семінарі можуть взяти участь 12 державних службовців з різних областей України.

Під час усіх семінарів розглядатимуться однакові теми, а саме: основні питання доброго урядування. Лише два дні в рамках кожного семінару буде присвячено спеціалізованим темам.

У 2018 році відбудеться три семінари на тему доброго урядування. Навчальні курси у Берліні проходитимуть у наступні дати:

- 27-09 червня 2018 року – «Протидія корупції»;

- 8-21 липня 2018 року – «Економічний розвиток і політика розміщення продуктивних сил»;

- 12-25 серпня 2018 року – «Участь громадян (партиципація)».

Усі витрати на переліт, проживання, харчування і програму семінарів німецька сторона бере на себе. Протягом усього періоду семінару забезпечується синхронний українсько-німецький переклад.

Номіновані кандидати повинні працювати у сферах / відділах чи управліннях / департаментах обласних адміністрацій або інших державних органів, які відповідають спеціалізованій темі відповідного семінару.

Заявки подаються у вигляді заповненого формуляру. Заявки в іншій формі чи не повністю заповнені формуляри до розгляду прийматися не будуть.

Заявки повинні бути надіслані до 09 квітня 2018 року (включно) на електронну адресу mm@eab-berlin.eu. У темі листа має бути вказано: AGREE Заявка на участь в програмі для експертів». Серед надісланих заявок Європейська Академія Берліну обере кандидатів, які найбільше відповідають визначеним критеріям.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Марії Майструк, тел.: 00493089595143 або пишіть на адресу: mm@eab-berlin.eu.


Розробка веб-сайту