Створюємо шанс для розвитку громад: відкрито конкурсний відбір учасників

Інститут соціокультурного менеджменту (ІСКМ) розпочинає конкурсний відбір учасників в рамках проекту “Участь через залучення”*.

Мета проекту: сприяти залученню громадян до активного суспільного життя на локальному рівні в умовах децентралізації.

В рамках проекту буде сформовано 2 групи по 20 осіб. Для кожної групи будуть проведені 3 триденні тренінги. Час та місце проведення будуть уточнюватися після відбору учасників.

Заходи в рамках проекту будуть проводитися протягом 2018-2019 років (тренінг “Анімація громадської діяльності”, тренінг “Діяльність громадських активістів в умовах децентралізації”, тренінг “Розвиток громадських ініціатив в епоху діджиталізації”, а також підсумкова триденна конференція, консультації). Очікується, що відібрані учасники будуть готові втілювати знання в життя громади.

Хто може брати участь у конкурсі: працівники регіональних закладів культури, громадських організацій та ініціативних груп, які працюють або хочуть працювати за методикою осередків (центрів) місцевої активності, в тому числі, на базі закладів культури.

Всі учасники безкоштовно отримають роздаткові матеріали — видання ІСКМ, які користуються попитом серед працівників наукової сфери та громадського сектору, зокрема, за даним Google-Академії, видання ІСКМ мають високий індекс бібліографічних посилань – 96 посилань.

В рамках проекту буде розроблено та видано спеціалізований навчально-методичний посібник з “історіями успіху” учасників навчальної програми.

Учасникам проекту буде компенсовано вартість проїзду до та з місця проведення за наявності квитків (автобусом чи потягом (не вище купе), а також буде забезпечене проживання в готелі, триразове харчування та роздатковий матеріал.

Відбір учасників буде здійснюватися за конкурсом анкет і триватиме до 17:00 28.02.2018 року.

Якщо Ваша участь буде підтверджена, ми повідомимо Вас про це електронною поштою або по телефону, не пізніше 15.03.2018 року.

Претендентам на участь у проекті необхідно надіслати до ІСКМ заповнену анкету. Анкети подаються в електронному вигляді на адресу ngo.officeiscm@gmail.com.

В темі листа вказати “Анкета на конкурсний відбір_”Участь через залучення”. – Анкета_Участь через залучення.

Причини відмови участі у проекті не повідомляються.

Детальніше про проект

Контакти для довідок:  ngo.officeiscm@gmail.com , +38 (099) 975 22 45

Контактна особа: Оксана Набока, координатор проекту

Більш детальніше про ІСКМ – звіт за 15 років (2001-2016 роки)звіт за 2017 рік.

Сторінка ІСКМ у мережі Facebook, а також група “Центри місцевої активності України”


* – Проект “Участь через залучення” реалізується ІСКМ в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст статті є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.

Автор: ІСКМ

Розробка веб-сайту